VGW sele til hund

Lei av at hunden drar i båndet

Er det slik det oppleves å gå tur med hunden? I så fall kan vi heldigvis hjelpe deg med dette!Disobedient dog running and dragging a man by the leash

Mange hunder drar, og eieren synes det er vanskelig å få slutt på dette. Heldigvis er det mulig å gjøre noe med dette på en forholdsvis enkel måte! Det sørger en hundesele som heter VGW selen for. Så det er ingen grunn til å gå å grue seg til du skal gå tur! Det er flere årsaker til at en hund drar i båndet. Det kan være fordi den vil raskere frem til noe, det kan være stress, det kan være andre hunder den ser osv. Uansett, gjør noe med det, så får du og hunden en mye triveligere hverdag sammen!.

VGW sele til hund
Blå VGW Sele til hund. Hindrer at hundedn drar i båndet.


Har du en hund som drar i båndet? Føler du at du har prøvd alt? I så fall kan jeg på det sterkeste anbefale en VGW sele til hund. En VGW sele er laget på en genial måte. Egentlig merkelig at ingen har kommet på dette for lenge siden. Ringen man fester båndet i sitter på brystet. På den måte blir det svært ubehagelig for hunden å dra. Ikke oppnår den det den ønsker, som er å dra seg raskere fremover, ikke påføres den smerte eller ubehag, og ikke er det slitsomt for eieren.Når hunden drar vil den automatisk bli snudd i motsatt retning av den retningen den drar, og minst like viktig, den blir snudd mot deg. På den måten oppnår du kontakt med hunden samtidig som den drar.

VGW selen finnes i flere farger. Her i orange
Vgw selen leveres i flere farger. Orange er en av dem!

 

Her ser du hvordan denne hundeselene fungerer i praksis. Vi har solgt enormt mange av disse selene, og så langt ikke fått en eneste klage. Noe som er ganske unikt for et slikt produkt. Selen er like genial som den er enkel, og den kan brukes av alle. Man sender selvfølgelig ikke små barn ut alene med en hund, men denne selene gjør faktisk at en liten og lett person lett kan håndtere en stor og sterk hund! Hunden vil umiddelbart begynne å gå pent. Slik som du ser på filmen nedenfor. Det er nesten for godt til å være sant.

Som du ser på filmen så gjør en VGW sele at hunden slutter å dra umiddelbart. På første tur faktisk. Det er nesten for godt til å være sant, men det virker faktisk. Tro det eller ei. Hunden går pent, om den drar blir den vendt mot deg, og du får lettere kontakt med hunden. Ros den gjerne i det den slutter å dra, slik at hunden forstår når den gjør dette riktig. Turene blir en ren fryd med en VGW sele.

Vi har VGW seler i flere farger. Pr i dag har vi disse fargene.

Som du sikkert har forstått, både av det vi har beskrevet og av video, så er dette en utrolig bra sele. Også om hunden din ikke drar.Den belaster ikke nakke eller rygg. Er behagelig å ha på, og enkel og ta av og på.Dette er en hundesele vi absolutt kan anbefale. VGW selen har fått et svært godt rykte med tiden! Vi selger enormt mange av dem, og akkurat nå har vi tilbud på dem! Du finner dem i vår dyrebutikk på nett - bristols.no

 

Et innlegg vi har skrevet i bloggen vår, i nettbutikken, og som har fått mye oppmerksomhet er dette innlegget: Stresset hund? Innlegget gir en del gode tips om hvordan du kan aktivisere en stresset hund og la den få bruke hodet sitt. På den måten vil du få en mer avbalansert og rolig hund.

Ellers vil vi nevne våre tilbud, som du finner her: Tilbud i vår dyrebutikk på nett.
 

Mvh
Bristols.no
Dyrebutikk på nett

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bristols.no - Din hobby og Dyrebutikk

Bristols.no - Din hobby og Dyrebutikk

10, Fredrikstad

Bristols - Hobby og Dyrebutikk på nett. Kort leveringstid og god service. Vi fører varer til de aller fleste kjæledyr. Samme kvalitet som du finner i en vanlig dyrebutikk, men langt større utvalg. leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits